KYNSIKATASTROFI

9.8.2016


Eilen illalla koin kauhunhetkiä. Okei, ehkä ei ihan kaikessa mittakaavassa kauhunhetkiä, mutta silti. Geelilakkaukset kynsissä olivat kasvaneet niin paljon "ulos", enkä saanut uutta aikaa varattua (jep, siihen oli syynsä, kun he sanoivat, että kannattaa varata ajoissa), joten päätin kynsitytön ohjeiden mukaan itse ottaa nuo geelilakat pois.

PRKL.

Kävin apteekista asetonia. Lorotin sitä pumpuliin. Iskin pumpulit kynsien päälle ja käärin sormenpäät folioon. 20min. Foliot tuntui painavan kynsiä aika paljon, mutta luulin vaan kietoneeni ne liian tiukalle.

Otin avaruussormet pois ja kauhukseni huomasin, että kynnet olivat taipuneet ihan semmoiselle käppyrälle. Niin että kynsien kärjet meinasivat "päädystä" katsottuna muodostaa lähes ympyrän. Se muuten ei tuntunut sormissa kivalta! Sen sijaan LAKKA oli kuin ei mitään!! Paniikissa leikkasin kynsistä heti pois kaiken mitä saksilla sai ja aloin viilaamaan lakkaa pois. Se kun oli myös mainittu lakkauksenpoistokeinoksi. Viilaaminen helpotti kynnen taipuneisuuteen, mutta sitten olinkin kuvan kaltaisessa tilanteessa.

Voin sanoa, että pääsi pari kirosanaa.

Tuon lakan viilaamiseen tarvitsisi hiomakoneen. To-del-la rouhea kynsiviila kului lähes loppuun, että pääsin tuohon vaiheeseen. Nyt sitten kynnet näyttää tältä ja mietin, että mitä ihmettä teen? En aio mennä sinne liikkeeseen (jonne ei kyllä saa niitä aikojakaan) maksamaan 20e loppujen poistamisesta. En kyllä myöskään uskalla sillä lähes-hiomakoneella viilata ihan omaan kynteen asti, koska siinä lähtee sitten helposti oma kynsi mukaan. Uusi kierros (varovasti) asetonipumpuleilla ei auttanut mitään.

No niin, kynsi-ihmiset, whattuduu?? 
Pistänkö hanskat käteen kolmeksi kuukaudeksi vai käynkö purkin kimallelakkaa ja kuljen sellaisessa lookissa niin kauan, kunnes nämä möntit on kasvaneet ulos? 




4 kommenttia:

  1. O-ou :( Voi ainakin antaa palautetta sinne, että nuo ohjeet eivät toimi. Tärkeintä kuitenkin se, että omat kynnet ovat ilmeisesti lopulta kuitenkin kunnossa. Jos noita ei saa pois, niin sitten vaan käytät voimakkaampaa lakkaa päällä, kunnes kasvaa pois. Tai sitten koetat päästä jonnekin ja maksat sen pari kymppiä, että saat normaalit kynnet. Toivottavasti joltain tulisi parempia neuvoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulikin jo juteltua :) Onneksi tosiaan päällelakkaus toimii yllättävän hyvin!

      Poista
  2. Apua! Ovatko sormet kipeät? Raukka toinen :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaw <3 Ei, ei ole kipeät ja nämä saa itseasiassa tosi nätisti peitettyä kynsilakalla. Lakan vaan pitää olla tosi peittävää ja jos siihen vielä iskee jonkun glitterilakan päälle, niin avot! Mutta onhan tässä nyt muutama kuukausi vähän ns. vaivaa...

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan